دوشنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۲
 
معاون وزیر صنعت:۲۰ درصد از ظرفیت صنایع دریایی کشور مورد استفاده قرار می گیرد
بهشهر- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ۲۰ درصد از ظرفیت صنایع دریایی کشور استفاده می‌شود و این خلاف اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور معظمی دوشنبه‌شب در بازدید از بندر امیرآباد و شرکت دریایی صدرای بهشهر افزود: هر کشوری که امکان و فرصت دسترسی به منابع آبی را داشته باشد از فرصت طلایی و استثنایی برخوردار است و لذا ما باید از این فرصت استفاده کنیم.

وی اظهار کرد: اکنون ایران اسلامی دارای ۵ هزار کیلومتر مرز آبی و گستردگی در این حوزه است و بسیاری از کشورهای جهان از این منابع به‌عنوان فرصت استفاده می‌کنند و ماهم باید از این ظرفیت استفاده کنیم.

معظمی، از صنعت دریایی کشور به‌عنوان یک پتانسیل نام برد که در بخش‌های مختلف ساخت و تعمیرات فعال است و از خروج بسیاری از ارزها از کشور جلوگیری می‌کند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، شرکت صدرا را به‌عنوان پتانسیل بالا در کشور دانست که هم می‌تواند بسازد، هم تعمیر کند و هم تولیدکننده سکوهایی در تناژ بالا باشد و با توجه به چنین صنعتی که دارای چنین پتانسیل بالقوه است، امیدواریم کشتیرانی و شرکت نفت، فضایی را برای این صنعت فراهم کنند تا کار در ایران انجام شود.

معظمی گفت: وزارت صنایع به‌عنوان متولی صنعت، تلاش دارد تا با تفاهم انجام‌شده، این سرمایه‌گذاری‌ها به سمت داخل کشور هدایت کند و در این بخش حامی صنایع دریایی داخلی باشیم.

وی اظهار کرد: اکنون از ظرفیت بالقوه فراوانی در صنعت دریایی داخل کشور برخورداریم و بعد از برجام فرصت‌های بیشتری فراهم‌شده و مشارکت کشورهای بزرگ خارجی برای کار با ایران افزایش‌یافته است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: با دارا بودن چنین ظرفیت‌ها و زیرساخت‌هایی هنر ما باید این باشد تا از این ظرفیت بالقوه استفاده کرده و با ترکیب درست نیروهای فعال و پویا و تکنولوژی، در رونق بخشی صنعت دریایی تلاش کنیم.

معظمی گفت: فرصت‌های فراوانی پیش روی ما است و با پیش‌بینی‌های انجام‌شده، سال آینده از ظرفیت کشتی‌سازی در ساخت و تعمیرات داخل، بیشتر استفاده خواهد شد.

مدیر بندر امیرآباد بهشهر هم‌ظرفیت بارگیری و تخلیه بندر را حدود ۷.۵ میلیون تن اعلام کرده که تاکنون بیشترین تخلیه و بارگیری ما در بندر با ظرفیت‌ها ۴ میلیون تن بود.

سیاوش رضوانی گفت: ایجاد اسکله رورو و اتصال به شبکه راه‌آهن را از مزیت‌های بندر امیرآباد نسبت به واحدهای مشابه در کشور است.

وی با تأکید بر ترانزیت کالا و صادرات از بندر امیرآباد افزود: فعال کردن صنایع مختلف در بندر از دیگر مزیت‌های این بندر و منطقه ویژه اقتصادی است که اکنون ۳۰ شرکت خصوصی در این بندر فعال است

  https://www.mehrnews.com/news/4182968/%DB%B2%DB%B0-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B8%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%AF


۵ دی ۱۳۹۶ ۱۰:۴۶
کد خبر : ۴۰,۷۸۷