مدیربنادرودریانوردی ومنطقه ویژه اقتصادی امیرآباد شهرستان بهشهر در شرق مازندران گفت: هم اکنون 10 سرمایه گذار جدید متقاضی فعالیت اقتصادی و سرمایه گذاری در این بندر و منطقه ویژه اقتصادی هستند.
به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد ؛ سیاوش رضوانی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگارایرنا در ساری مبلغ سرمایه گذاری پیش بینی شده این متقاضیان جدید را حدود 3 هزار و 500 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی افزود : موافقت اولیه برای سرمایه گذاری این گروه اقتصادی در بندرامیرآباد صادر شده و با دریافت مجوزهای قانونی از سایر دستگاه های مرتبط فعالیت اجرایی این پروژه ها شروع می شود.
رضوانی سرمایه گذاری این متقاضیان را در تولید مبل، صنایع چوبی ، مخازن ذخیره ای و کارخانجات تولید آرد بیان کرد.
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد مازندران حجم سرمایه گذاری اقتصادی فعال در این بندر را حدود 10 هزار و 100 میلیارد ریال با اشتغال یک هزار و 80 نفری اعلام کرده است.
رضوانی واحدهای فعال سرمایه گذاری را شامل صنایع چوبی، مبل، ام دی اف، گچ و کاغذ سازی دانست.
** 80 هکتار زمین آماده برای سرمایه گذاری در امیرآباد
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی مازندران گفت که هم اکنون 80 هکتار زمین برای سرمایه گذاری بخش خصوصی آماده سازی شده است.
رضوانی اظهارداشت : این اراضی با قیمت نازل برای سرمایه گذاری اقتصادی در اختیار متقاضیان قرار داده می شود و برنامه مدیریت بنادر نیز پایین نگهداشتن قیمت زمین و سایر مشوق ها برای ایجادانگیزه در افزایش میزان سرمایه گذاری است.
** واحد های آلاینده خط قرمز منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد گفت که استقرار واحدهای آلاینده از خطوط قرمز بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد است و حمایت ما و در اختیار گذاشتن زمین و سایر امکانات برای واحدهای صنعتی سبز است.
سیاوش رضوانی خاطرنشان کرد : با این رویکرد از ورود هرگونه واحدهای آلاینده در اراضی بندر جلوگیری می شود.
وی در مورد بحث استقرار پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد گفت که تاکنون هیچ اقدام عملی برای دریافت زمین و یا سایر مجوزهای قانونی انجام نشده است.
رضوانی تصریح کرد : چنانچه بحث استقرار پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی نیز مطرح می شود به معنای واحدهای پایین دستی این صنعت مطابق با شرایط زیست محیطی منطقه است.
** 25 هکتار زمین آماده واگذاری برای توسعه گردشگری دریایی
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد رویکرد جدید حاکم در بنادر امیرآباد را توسعه صنعت گردشگری دریایی در کنار سایر فعالیت های اقتصادی دانست و گفت که برای این کار 25 هکتار زمین در انتهای شرقی بندر امیرآباد در نزدیکی میانکاله برای توسعه صنعت گردشگری پیش بینی شده است.
رضوانی اظهارداشت : بزودی این زمین برای سرمایه گذاری در ساخت مراکز اقامتی و سایر امکانات جهت پذیرش مسافران و گردشگران در اختیار متقاضیان قرار داده می شود.
وی اضافه کرد : ایجاد مراکز اقامتی و سایر امکانات زیرساختی گردشگری در حاشیه تالاب بین المللی میانکاله در شرق مازندران به عنوان یکی از ذخیره گاه زیست کره با تنوع گیاهی و جانوری می تواند جاذب برای توریست داخلی و گردشگری باشد.
** اختصاص 15 هکتار زمین برای توسعه و ایجاد فضای سبز
مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی امیرآباد اختصاص 15 هکتار زمین داخل این گذرگاه اقتصادی برای ایجاد فضای سبز را از دیگر برنامه های مدیریت جدید دانست.
رضوانی افزود : در حال حاضر سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی داخل بندر امیرآباد آماده اجرای ین طرح هستند و ما در صورتی که سرمایه گذار بیرونی تمایل به این کار داشته باشد، به آنها واگذار خواهیم کرد.
ساخت بندرامیرآباد درسال 75 ابتدابه تصویب هیات وزیران و در سال ۱۳۷۶ از سوی دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد به عنوان منطقه ویژه اقتصادی به تصویب رسید. در شرایط فعلی این گذرگاه اقتصادی 15 اسکله دارد که سالانه حدود 7.5 میلیون تن ظرفیت بارگیری و تخلیه دارد و طرح اسکله رو رو و اتصال آن به شبکه ریلی سراسری کشور نیز با 85 درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست.
بندرامیرآباد تنها بندر استان های شمالی کشور است که متصل به شبکه ریلی سراسری کشور است.
مشاهده خبر اصلی در سایت ایرنا مازندران