چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۲
 
برگزاری مسابقه آشپزی با غذاهای دریایی و سنتی در بندرامیرآباد بمناسبت روز زن
در آستانه فرا رسیدن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن یک دوره مسابقه آشپزی در دو رشته غذاهای سنتی و دریایی با حضور بانوان ، همسران کارکنان شاغل و بانوان شاغل در شرکت های تابعه مستقر در بندرامیرآباد برگزارشد.

به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی؛  در این مسابقه که با هدف ترویج استفاده از غذاهای دریایی ، اشاعه فرهنگ دریایی در بین خانواده ها و تکریم بانوان شاغل صورت گرفت ، شرکت کنندگان در دو بخش غذاهای دریایی و سنتی باهم به رقابت پرداختند از آیتم های مورد نظر داوران برای تعیین نفرات برتر در این مسابقه طعم غذا، کیفیت ، پخت مناسب و نیز تزیین غذای مورد نظر بوده است.

بر این اساس با نظر داوران در بخش غذاهای محلی خانم ها شهریاری ، رحیمی و مبارکی به ترتیب به مقام های اول تا سوم دست یافتند و در بخش غذاهای دریایی نیز خانم ها نوری ، گودرزوند و کاردگر به ترتیب مقام های اول تا سوم را ازآن خود کردند.

لازم به ذکر است در پایان این رقابت ، غذاهای تهیه شده توسط شرکت کنندگان صرف اطعام افراد نیازمند گردید.


۱۵ اسفند ۱۳۹۶ ۰۸:۰۸
کد خبر : ۴۱,۵۸۱