شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۲
 
مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم جهت ارائه خدمت به مردم / توسعه تجارت بین‌المللی و شکوفاسازی ظرفیت‌های بندرامیرآباد با احیای کریدور بین المللی شمال _جنوب ضرورت تکمیل پروژه های زیرساختی بندرامیرآباد با رویکرد توسعه اقتصاد استان ضرورت تشکیل کمیته تخصصی پیگیری موضوعات مرتبط با اقتصاد دریا / قرارگیری بندر امیرآباد در کریدور بین المللی شمال_جنوب فرصتی مغتنم جهت افزایش ترانزیت کالا از کشورهای حوزه دریای خزر ضرورت ارتباط و همکاری های دوسویه درجهت اعتلای اقتصاد دریا محور پیام مدیرکل بندرامیرآباد به مناسبت رحلت جانسوز امام خمینی (ره) و قیام 15 خرداد پیام تبریک مدیرکل بندرامیرآباد به مناسبت ولادت حضرت امام رضا (علیه السلام) مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد منصوب شد پیام مدیرکل بندرامیرآباد به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر بازدید هیأت تجاری روسی از بندرامیرآباد پیام تبریک مدیرکل بندرامیرآباد به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات
تکریم روز عفاف و حجاب در منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد
در آستانه فرا رسیدن روز عفاف و حجاب مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد از بانوان عفیفه شاغل در این بندر تقدیر کرد.

به گزارش واحد اطلاعات و اخبار روابط عمومی؛ در آیین بزرگداشت روز عفاف و حجاب که با حضور بانوان شاغل بندرامیرآباد در محل آمفی تئاتر این بندر برگزار شد مهندس رضوانی طی سخنانی کوتاه ، با بیان اینکه حجاب و عفاف از آموزه های دین مبین اسلام است گفت حجاب به عنوان یکی از ارکان مهم در سیره ائمه اطهار (س) باید موجب فخر و الگوی زنان جهان اسلام باشد.

مدیر بندرامیرآباد با اشاره به اینکه زن همانند گوهری در صدف است و با پوششی مناسب می تواند آزادانه در جامعه به وظایف خود بدون دغدغه عمل کند  ، بر ترویج حجاب فاطمی به عنوان معروفی ارزشمند تأکید کرد.

مهندس رضوانی در پایان این مراسم از تعدادی بانوان بندرامیرآباد به نمایندگی از بانوان عفیفه شاغل در این بندر با اهدای لوح سپاس تقدیر کرد.

رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر در پایان این مراسم از نمایشگاه عفاف و حجاب که به همت حوزه فرهنگی و روابط عمومی در ساختمان اداری بندرامیرآباد برپا شد بازدید کرد.

 

عفاف

عفاف

۱۸ تیر ۱۳۹۸ ۱۵:۳۷
کد خبر : ۴۷,۲۱۷