سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۲
 
مدیر بندرامیرآباد ، محمدعلی اصل سعیدی پور ، روز کارگر ، پیام تبریک
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد در پیامی فرارسیدن روز جهانی کارگر را به تمامی کارگران که با تلاش و عرق جبین خود در رشد و توسعه کشور نقش مهمی را ایفا می‌کنند تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی بندرامیرآباد ؛ محمدعلی اصل سعیدی پور در پیام تبریک خود با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) که کارگران را از ارزشمندترین طبقه و سودمندترین گروه در جوامع برشمردند خطاب به کارگران گفت " شما همواره با دل و جان در توسعه و پیشرفت روزافزون جامعه و راه اندازی چرخ های اقتصادی کشور پیشگام هستید و خودکفایی ، رونق تولید و تلاش در تأمین نیازهای اساسی جامعه با حضور موثر شما در صحنه عمل ، سرانجامی قابل قبول را در چرخه اقتصاد کشور رقم خواهد زد."

وی در ادامه این پیام ، نامگذاری سال 99 به سال " جهش تولید " از سوی مقام معظم رهبری را اقدامی هوشمندانه توصیف کرد که با تحقق این امر می توان مشکلات جامعه کارگری از قبیل امنیت شغلی و سایر مسائل کارگری را مرتفع ساخت.

اصل سعیدی پور در بخش دیگری از پیام خود خطاب به کارگران شاغل در منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد اظهار داشت " بی شک بخشی از موفقیت های بندرامیرآباد در سال های اخیر مرهون تلاش شما عزیزان در بخش های بندری ، دریایی ، مهندسی و ... می باشد که نقش بسزایی را در تحقق اهداف مدون این بندر داشته اید."

مدیر بندرامیرآباد در پایان گفت " اینجانب ضمن ارج نهادن به زحمات تلاش گران عرصه جهاد اقتصادی کشور ، فرا رسیدن روز کارگر را به جامعه کارگری زحمتکش که با خلاقیت و تلاش شبانه روزی خود زمینه توسعه و آبادانی همه جانبه را فراهم می آورند تبریک می گویم و امیدوارم  شاهد توسعه، پیشرفت روز افزون و کسب دستاوردهای بزرگ اقتصادی برای منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد ، با تلاش سربازان عرصه کار در سال «جهش تولید» و در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی باشیم."

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۲۱:۳۶
کد خبر : ۵۰,۱۰۳